28 Kasım 2009 Cumartesi

İşte son gözdeler...




Avrupa'da takımların teknık dırektorlerını degıstırme vakitlerinin geldigine dair bazı demecler okudugum Italyan sitelerinin haberlerine göre suan ozellıkle serie a ve la liga için koltugu sallantıdaki hocaların yerıne adaylar göstermişler... işte o listedeki ısımler..

Co Adriaanse; Jacobson isimli hollandalı hocamız son olarak porto'dakı basarısının ardından redbull salzburg'u sampıyon yaparken ıstıfasını da vermıstı..

Luciano Spaletti; Roma'dakı biraz gurultulu vedasından sonra 50 yasındakı bu gonullerde empolidekı yıllarıyla taht kurmus teknık adam, ferrara'dan sonraki Juventus hocası olarak goruluyormus..

Frank Rijkaard; Suanda Galatasaray'ın teknık adamlıgını ustelenen Frank Edmundo,olası bir Leonardo Milan bosanmasının ardından Galatasaray'a cekecegı bir rest ile Leonardo'dan sonraki Milan teknik direktörü olabilirmiş..

Guus Hiddink; Kısa donem ask yasadıgı Chelsea'den hemen sonra yeniden ve tamamiyle Rusya'ya geri dönen aranan basarılı Hollandalı bu kez serie a ve la liga ekıplerının gözdesi olarak gündeme gelebilirmiş..

Dick Advocaat: 62 yasındakı Hollandalı suanda Zenit'in hocası olsa da Rusya sogugundan bıktıgı,sıkıldıgı ve kendıne yenı bır heyecan aradıgına dair cümleleri yakın cevresıyle olan sohbetlerıne sıkıstırıyormus..

Frank De Boer; Suanda Martin Jol'un arkasında Ajax'ın yardımcı coachlarından olan bir dönemin efsanevi stoperi, aynı zamanda Hollanda milli takımındaki ıkıncı adam pozisyonundan bir hayli sıkılmıs ve mütevazi takımların tekliflerine acıkmıs..

Vanderlei Luxemburgo: Santos'un basındakı isim CV'sindeki Real Madrid'e güvenerek gelen teklifleri Avrupada da tekrar degerlendirebilecegini soylemis..

Marcelo Lippi: Azzurro'ların teknık adamı Lippi, serie a'da zırveye oynayan takımlardan bırısıyle flört halinde olduguna dair gelen bir soruyu cevapsız bırakmıs..

Marco Van Basten: Takım calıstırmayalı bır haylı zaman gecti ve canı da sıkkın bu ısım sözlesme imzalamaya eli en yakın ısımlerden bırısı..Kıbırı ve oyuncularıyla atısmaları da ayrıca unlu olan Marco,orta sıra takımların managerı olmaya aday gibi..

Luiz Felipe Scolari: Suanda Ozbeklerın Bunyodkor takımıyla o lige fazla oldugunu ligi hallac pamugu gibi attırttıgını gostererek kanıtladı..Chelsea macerası öngörüldügü gıbı pek de hos bıtmeyınce,kendını Özbek yollarına vurmustu..sımdı ıse yıne gundemde ve Avrupa'nın para bırımı Euro bakalım Luiz'ın Bunyodkor'a olan sadakatını sınayacak mı?..

Fatih Terim: Türk Milli takımıyla basarılı sayılabılecek bır teknık adam ve basarısız sayılabılecek bir Milli takımlar finali..bu denli çelişkili bir teknik adam..bir cok teklif aldıgı acık ancak Serie A'dan ve de Premier Ligden gelen teklıflere daha istekli oldugunu belirtmişti..Buarada Sporting Lisbon'la flörtte oldugu da bılınıyor..

Michael Laudrup: Getafe ve Spartak Moscow takımlarından sonra sıkılmaya basladıgı cok acık ve henüz tatmadıgı Serie A tecrubesi ıcın bir hayli isteklı oldugu da bılınıyor..Juve ve Mılan'ın koltukları onun ıcın fazla pofuduk dursa bile olası bir birleşmeden dolayı sasırmamamız lazımmıs,Italyan basınına göre..

Hiç yorum yok: