29 Kasım 2009 Pazar

Lambadaki cin parayı cimlere sactı...





Herkes bir play-station'da arkadaslar arası cerez cıps bira triosunda oldugu gibi cok gollu olacagını duslemişti sanırım fakat mac basladı ve herkes Katalan showu beklerken,beyazlar sahayı ıyı parsellıyor gıbı gozukuyordu hem de dunyanın en ıyı tek top oynayan ortasahasına karşılık..ama görüntü yanıltıcıydı ve sakin sakin nou camp cımlerını dokumaya tatlı sert devam etmeye baslayınca Barca'lılar, önce sınırlerı gerıldı madrid'lilerin ve ardından da devreye gıdılınce karsılıklı ataklar cok da yurek hoplatmadan sogumus oldu..

ancak ıkıncı 45'te Pep soguk kanlılıgını koruyarak antipatik Henry'yi alıp yerine buyucusu Ibra'yı alınca o da neredeyse verimli ilk ortada Casillas'a Ibra-cadabra deyıverdi..
kose gonderine dogru gidip sıcradıgında ise lambanın cini dunyanın en pahalı futbolcularının oldugu takıma soguk terler akıtacakları zamanların yenı baslayacagını anlatmıs oluyordu..

Kırmızı kart goren bızım sergıo buzkesınce, ınıesta haric kımse bu durumu umursamadı ve ınıesta ıse neden endıse duydugunu oyunun son dakıkaları ayakta zor dururken fazlaca belli etmiş oldu gercı guardıola zekıce Toure'yı oyuna dahıl ederek Inıesta'yı her nekadar rahatlatmıs olsa da dunyanın o numarayı tasıması en garipsenen ortasahalarından bırısı Lassana Dıarra'nın oyunu da ıslerını zora soktu Barca'lıların iyice..

bu hususta Pep belkı de Sergıo'yu degıl de Henry'ı cıkartırken sert ve hızlı oynamaya calısan Madrıd ortasahasına rahatsızlık vermeye devam etmek ıstıyordu..oyle de olmustu kı Sergıo genclıgıne verelım elını uzatıverdı yokyere..
sonuc olarak Barca bu ortasaha luksunu ıyı kullandı ve sonuca gitti..

CR'yı de erken oyundan alan madrıd teknık direktörü, uclu hucum hattını cok ıyı marke eden Puyol ve arkadaslarına diş gecırebılme sansına nail olamadı..

Ozeti, ezılmeyen ama yenebılecegıne de ınanmayan bir Real Madrid camp nou'dan cıkamadı..

Barcelona ise evınde galip gelmenın rahatlıgıyla goze hos gelen futbola devam edecek gibi duruyor..

Hiç yorum yok: