4 Ocak 2010 Pazartesi

Milli Takım Italyan'lara mı emanet?




Daha önce gelmeyecegi yönunde acıklamalarda bulunan Trapattoni yardımcısı meshur Tardelli tarafından bir nevi yalanlandı..A milli takımın başına geçecekleri ve gercekten de iyi bir teklif aldıkları tarafından acıklanan Tardelli Türk Milli Takımı Hakan Sukur ve ülke futbolu adına konustu..
Eger Irlanda futbol federasyonu Trapattoni'nın sozlesmesını fesh ederse yarın ekibiyle birlikte imza için ülkemizde olacak.. Yardımcıları ise Brehme ve Tardelli..
Son 26 yılda müthiş basarılara imza atan teknik adam Milano'da yasayacak ancak Hakan Sukur'un eski sevgılısı Istanbul'da ikamet edecekmiş..
İşin magazin boyutu ise şöyle;
Hakan Sukur Inter'deyken Marcelo Lippi'nin özel ilgisi üzerine Inter'e gecmiş fakat degişen kosullarda Tardelli'nin eline düşmüştü..O donem yıldızı bir türlü barısmadıgı Tardelli ise sunları soyledi:
"Hakan'ı cok defa ilk 11de oynatmama karşın o hep mutsuz bir hava sezdirdi ve bu da soyunma odasında takım arkadaslarına yansıyordu ve basına ise muhattabım Baskan Moratti'dir diyerek beni kucumsuyordu üstelik yedek oturdugu maclarda ise adete aglıyordu.. ama benden sonraki teknik adamlar ise ona benim verdigim sans kadar sans tanımadılar " ..
Bilindigi gibi Hakan Sukur 24 macta 5 gol atmıştı..

şimdi ise beklenen soru su; Hakan Sukur'le bırlıkte calısma sansı verilse ne olurdu?
gerci Hakan Sukur'un de bir hayli haz duymadıgı bir adam oldugunu da bilmekteyiz..

Hiç yorum yok: