1 Ocak 2010 Cuma

Roma'nın Toni'si var..



Cok ozledıgı Serie A yıllarına artık kavustu.. Roma'da Kaptan Totti'nin şişirdigi topları, sırtında iki muhtemel stoper tasırken dönüp kaleye yuvarlamak artık onun işi olacak..30 numaralı formayı giyecegi belirtildi Luca'nın..

Totti'nin bizzat tel.da arayıp konustugu isimlerden birisi oldugunu biliyoruz ve bu bizi de mutlu etti.. artık Totti'nin yüksek tel faturalarının bir karsılıgı var..


Yıllar önce,serie B de ıkı kez gol kralı olarak geldigi ve ilk Serie A macerasında Brescia Calcio takımında, Roberto Baggio ile oluşturacağı forvet ikilisinde başlıyordu onun tanınmıslık hikayesi.. Herkes onu ilk kez Gökmavili formayla 2006 Dunya Kupasında ızledıgınde genc bır oyuncu zannetmıstı ancak o Brescia ve Palermo'da 124 macta 65 gol atmıs ve Mor Menekselere gecerek 67 macta 47 gol atarken 1977 dogumlu oldugunu bılenlere cok gec kaldın dedirtiyordu ve bu performansı ile gök mavili formaya layık görülmüştü Luca.. Sımdı Baggio yerine Totti var ve bana göre yavas yavas biten kariyerinde Baggio'lu yıllarına nazire yapabilecek bir ortamı coktan hazır..

Ve zaten biliyorduk Toni'nın bır gun Roma forması giyecegini nasıl mı?? Fotograftaki Roma formalı oyuncu Samuel Ossei Kuffour'un ona mac esnasında verdigi bu hayat öpücügünden..:)

Hiç yorum yok: