9 Ocak 2010 Cumartesi

Zarate WENGER kıskacında...




Lazio'lu forvet oyuncusu Mauro Matías Zárate'nin menajeri Arsenal'in oyuncusu için 40 milyon Paund önermeye hazırlandığını söyledi.
lalaziosiamonoi.it adlı internet sitesinin haberine göre Zarate'nin menajeri Jose Alberto Coppola yaptığı açıklamada, "Arsenal ile temas halindeyim. Birkaç gün önce İngiliz kulübünden bir direktör bana Zarate'yi sordu. Atak potansiyellerini arttırmak istiyorlar ve Zarate'ye 40 milyon Paundluk bir teklif sunmak için hazırlar" ifadelerini kullandı.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in bu kadar büyük bir ücreti isteyip istemeyeceğinin kuşkulu olduğunu söyleyen Coppola, Manchester City'nin geçen sezon başaramadığını bu sezon Arsenal'in başarabileceğini söyledi.

Coppola sözlerine şu şekilde devam etti: "Arsenal'in hedefi geçen sene Manchester City'nin başaramadığı şeyi başarmak. Zárate'yi İngiltere Premier Ligi'ne geri getirmek."

Oyuncusunun Roma'da gerçekten mutlu olmadığını ve Arsenal'in belki oyuncuyu İngiltere'ye getirebileceğini söyleyen Jose Alberto Coppola, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "Belki bu sefer başaracaklar çünkü benim bildiğim Zarate Lazio deneyiminden biraz sıkıldı."

Hiç yorum yok: