19 Aralık 2009 Cumartesi

Mancini In <-- Hughes out -->



Dunyanın en pahalı takımlarından bırısı haline gelen Manchester Sehrinin eskılere gore daha koklu olan kulubu.. Kımlerı Kırmızı Seytanlar yokken onlar vardı der kımılerı ıse Kırmızılı'lar Ada'yı sallamaya baslayana dek Manchester'da futbol oynanmadıgını Londra ve Liverpool yada Birmingham'da oynandıgını savunur..

Hepsi bir yana, Man City takımının Birlesik Arap Emirlikleri Kraliyet ailesinin Manager'lik oyununda sectikleri bir takım olmasından sonra bu Ingılız basınında genıs yer bulmus ve Ingiliz basını, Arap sermayesinin İngiliz Premier Ligine yaptığı bu sürpriz yatırımı bütün dünyada futbol sektöründe yaşanacak büyük bir dönüşümün başlangıcı olarak yorumlamıstı..
Zamanla bu sok atlatıldı insanlar Robinho gibi yıldızları mavi forma ile izlemeye basladı ve ardından da baslarındaki Galli teknik adamın yetersiz oldugunu dusunmeye basladı.. Nihayet şimdi o yok..
Yerinde buna benzer bir durumu Italya sartlarında yasamıs, zengin Moratti'ye sırtını dayamıs ve şike olayları sonucunda sans eserı evde otururken iki kupa birden edinmiş olan dönemin bana göre sac bas yoldurtan Inter teknik adamı Roberto Mancini, şimdi sırtını Şeyh Mansoor Bin Zayed hazretlerine dayayacak..Kımılerıne göre potansiyeli yüksek bir teknik adam kımılerıne göre kadronun meyvelerini yiyen bir adam..
ne olursa olsun Premier Lig heyecanına yeni ortak oldu ve Roberto'nun bu yeni sevgilisi, eskisiyle sanki benzer bir kumasta sadece sınıfının en populer buyuk Abla'larından degil de,kendinden kucuk zengin kızlarından birisi gibi..
bakalım bu flört nasıl sonuc verecek..
ne dıyelim basarılar Roberto ancak bana göre en ufak bir umut yok..ayrılırlar..

Hiç yorum yok: