9 Aralık 2009 Çarşamba

James Beattie Pulis'e karşı...





Geçtiğimiz günlerde Tuncay ile Premier League mücadelesinde adeta kafan bulan teknik direktördür Tony Pulis.Tuncay kendisine yapılan olaya sinirlendiğini belli etsede verdği tepkinin yeterliliği tartışma konusu tabi.Bence yeterli değildi.
Tuncay efendi adam sustu oturdu ama Stoke City'nin bir diğer forveti olan James Beattie Emirates soyunma odasında pek susmuşa benzemiyor.
Ligde geçen hafta cumartesi günü deplasmanda Arsenal ile karşılaşan ve 2-0 yenilen Stoke City'de, teknik direktörü Tony Pulis, pazartesi günü futbolcularını antrenmana çağırınca, forvet oyuncusu Beattie ile Pulis arasında tartışma çıkmış.Tartışma yumruklaşmaya hatta Pulis'in hava toplarındaki başarısıyla bilinen Beattie'ye kafa atmasına kadar uzanmış.
Daha sonra James takım içi toplantıda hocasından özür dilemiş ama kendilerine yapılan haksızlığa tepkisini koyması yanına kar kalmış en azından.
James Beattie'yi izlediğim ilk günden beri seven biri olarak Tony Pulis'e karşı yanında olduğumu belirtmek isterim.Sadece ben değil türk halkı ve Takım arkadaşı Tuncay'nın benle aynı duyguları paylaştıklarından eminim. Biz ki Fatih Terim'e yaptıklarından dolayı Vittorio Cecchi Gori'ye hala küfür eden bir milletiz...Yanındayız Beattie..

Hiç yorum yok: