1 Aralık 2009 Salı

Şenol Güneş ...





Yarın 08:30'da Trabzonspor'la sözleşme imzalamak için şehre gelecek olan Şenol Güneş'in, havaalanında taraftarlar tarafından çiçekler ve meşalelerle karşılanacağı ve Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde tecrübeli teknik adama, eşi benzeri görülmemiş bir imza töreni düzenleneceği açıklanmış aldığımız duyumlara göre.

Aksi olamazdıda zaten çünkü bu artık bizim bir gerçeğimiz ve bununla yaşamayı ögrenmeliyiz.Gelen kim olursa olsun ama kim olursa olsun ya . Bu yüzden avrupa'nın bile diline düştük (bknz vassell mevzu:D).Hele ki gelen Camianın öz çocuguysa görün tantanayı.Kutlamalar, törenler, kurbanlar vs...Hep aynı film.
Gelen Şenol Hoca ve bu kutlamalar vs yapılacak tabi kimlere yapıldı Şenol Güneş'e mi yapılmayacak helal olsun.Ama herhangi bir olumsuzluktada düzeyi iyi ayarlamak lazım .
Broos la olmadı hoca yaptı pazarlığını aldı parasını gitti yerine geldi öz evlat kaleci Şenol.
Bence gelmesi hata ama bu sefer bişilerin değişmesi adına işler olumsuz gitse bile sağduyu ve sabır lazım bence.Gelmesi hata derkende dikkat çekmek istedigim nokta ise kulüplerin yönetim tarzı ve taraftar profilleridir bahsetmek istediğim nokta.
Umarım ben gelmesi hata derken yanılırım umarım başarılı olur Şenol Hoca.
Aksi olursada bildiğimiz senaryonun tekrar etmemesidir temennimiz...

Hiç yorum yok: