11 Eylül 2009 Cuma

Al takke ver külah!!!




Başarılı olan ödüllendirilirken hata yapanında cezalandırıldığı bir düzen içinde sürüp gelmekte futbol dünyası.Çoğu şey futbolu güzelleştirmek adına yapılsada hata yapılınca bunun bir cezası olacak elbet işte bunun müsbet bir örneğidir ADRİAN MUTU.
2003 yılında Parma'dan Chelsea 'ye yüklü bir transfer ücretiyle transfer olmuş oyuncu kokain kullanmak suçundan futboldan uzaklaştırılmıştı. Ve bu süre geçtikten sonra sırasıyla önce juventusda oynamış şimdi ise fiorentina top koşturmakta ADRİAN'ın hikayesidir.
Kokain kullanmak bir suçtu bu düzen içerisinde, Chelsea kulübü de hakkını aramak için CAS mahkemesine başvurmuş ve olumlu sonuç almıştı .Sonuç chelsea için olumluydu olmasınada Mutu için aynı cümleleri sarf edemeyeceğim tabi.Mahkeme Mutu'nun Chelsea 'ye ödemesini kararlaştırdı.
Çeşitli programlarda ve gazetelere bu konu ile açıklamalarda buluna mutu bu parayı ödemesinin imkanlar dahilinde olmadıgı geçtiğimiz günlerde bildirmişt.
Ama oda sonunda o da anlamış olacakki pabucun pahalı oldugunu uzlaşma yoluna girmiş gözüküyor.Borcuna karşılık Mutu, Bükreş'te kendisine ait olan gece kulübünü vermeyi teklif ederken gece kulübünün 17 milyon avro değerinde olmasını umut ediyor. Bakalım Chelsea bu teklife nasıl yaklaşacak . Bekleyip göreceğiz...

Hiç yorum yok: