16 Eylül 2009 Çarşamba

Benitez'in basın toplantısı...





Debrecen karşısında Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve hedeflerinin finale kadar yürümek olduğunu söyledi.

Basın toplantısında konuşan İspanyol hoca, "Her maçta üç puan almak önemlidir; ancak evinizde oynarken daha da önemlidir. Herkes favori olduğumuzu söylüyor. Biz de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Konuşmasına devam eden Benitez, "Şampiyonlar Ligi bizim için her zaman önemlidir. Tekrar burada olmaktan çok memnunuz. Gruptan çıkmak için gerekli puanları toplayarak finale kadar gitmek istiyoruz. Liverpool gibi bir takım, yarıştığı her yerde kazanmak için oynar. Şampiyonlar Ligi'ni de Premier Lig'i de kazanmak istiyoruz" sözleriyle hedeflerini açıkladı.


Benitez'in 'Şampiyonlar Ligi'ni de Premier Lig'i de kazanmak istiyoruz' kelimelerini irdelemek istiyorum biraz Liverpool gibi bir kulüp açısından.Şimdi Liverpool enteresanlıklarla doldu bir kulüp aynı zamanda Fergie'nin tabiriyle Şampiyonlar ligi şampiyonluğuna giden yolu en iyi bilen kulüp .Ama aynı şey kendi ligi için geçerli değil.Böyle bir kulüp olabilir mi taraftarı şampiyonlar liginde şampiyon olmaya doymuş.(Doyma yok bu gün tekrar olsa gene hayvan gibi sevinirim.)Bizim ligimizde bir tabir vardır genelde 3 büyük kulüp için geçerlidir.'Artık avrupa'da kupa kazanma vakti geldi' .
Benitez efendi sözüm sana Liverpool'un formasını koysan Şampiyonlar LİGİNDE yarı final oynar sen Ligde şampiyon olmaya bak.Bu yorum Gökmen özdenak vari oldu ama neyse...Şimdi gelelim asıl konuya
Çok yakışmazmı GERRARD'IN ELİNE PREMİER LİG Şampiyonluk kupası?

Teşekkürler
:)

Hiç yorum yok: