4 Eylül 2009 Cuma

Olur mu olur Cumhuriyeti


Milli takım için verilen aralar takımlarımız için gerçekten büyük şanşlardır. Lig başlamış eksiklikler olduğu gözüküyor ve bunları düzeltmek için bir zaman veriliyor süper bişi.Çoğu takım bu arayı fırsat bilerek ya hazırlık maçları yapar yada kısada olsa bir kamp dönemi geçirirlerdi. Burası Türkiye' ya ' olur mu olur Cumhuriyeti'. Milli maç arasını değerlendiren 2 takımımız varki tamamen diğerlerinde ayrılıyor .Kasımpaşa ve Denizlispor.
Bu 2 kulübümüz milli maç arasından istifade ederek Teknik direktör değişimine gittiler. Biraz garipsedim açıkcası.Olayın milli maç arasına denk gelişi değil enteresan gelen, Turkcell süper ligdeki antrenör kıyımının bu kadar erken başlaması biraz garip.Lig başlamış 4 hafta geçmiş çok erken ya...
Tamam onuda sineye çektik diyelim,bu 2 hoca kovuldu neden ne başarısızlık tamam bunuda iyiye yoralım erken teşhis diyelim.Ama asıl olay bu sorunun çözüm yönetimde. İşte asıl tartışılcak yer orası.
- Denizli spor merhemini 2yıl önce başarısızlık sebebiyle kovdugu Nurullah Sağlam ile bulurken
- Kasımpaşa ise süper lig gediklisi Köln akademi mezunu Yılmaz Vural'ı takımın başına geçirerek buldu...

Umarız güzel olur ama sorunlar ve takımların bu sorunları çözüm yöntemleri ortada...Daha fazlasını söylemek zaten bize düşmez...


Not:Bu arada gerçekten anadolu kulüplerinin hoca seçimlerini bir kura ile yaptığını düşünüyorum!!!

1 yorum:

yıldız erkek u 4 dedi ki...

bi denizlispor taraftarı olarak nurullah sağlama qüveniorm..erhan altının qetrilmesi zaten hataydı.. qüvenç kurtarı yolluosnz sora yardımcılıını yapmış bi adamı başa qeçiriosnz..ama nurullah sağlam kendini kanıtlamış bi teknik direktör.konyaya necayı,antepe tabataı betoyu bulup qetiren adam.denizlispora faydalı olacaını düşünüorm..