24 Ağustos 2009 Pazartesi

Aklım takıldı su formalara...



Hani tamam anladık biz bazı seylerın cok arkasından gelıyoruz da, neden modelımız Bundeslıga..
Madem alıyoruz ornegi, baska lig mi kalmadı?? Yanılıyor olamam cunku Super ligimdeki formalar en yakın ispatı.

Şimdi olan var olmayan var.. Herkes Ulker alamamıs belli.. Hatta Istanbul'umun Siyah-Beyaz takımı da bu mevzuya dahil:) E sımdı marka yenesi bır urunu temsıl edıyor dıye sırf, bele yakın yere basılmamıs onu da anladık var sayalım ama olmayanın canı cekmez mı?? Anadolu'dakı halkımın canı cekmez mı Ulker?? Onların boyunları, sırtları neden bos kalsın?? Bari takımlarının isimleri yazsaydı Bundesliga misali.. Hayır örnegi de tam alamamısız ona da ayrıca yanalım mı?

Ayrıca biz simdi isimler gozukmedıgı ıcın yayıncı kurulusa fazladan soversek, bunun gunahını kıme yazacaklar? Nasılsa kufuru eden bızız dıye zatalimize mi? Yayıncı kurulusa mı? Yoksa elbet onların izninde olmustur diye devletin kurumlarından biri olan TFF'ye mı??

Hayır zaten benım ulkemde tam pozısyon geregı Tv'nın alt kısmına bakarken bolca tüp vs. reklamı koymayı seven Tv'dekı amcalarım "Sana da o parayı verseler, sen gözlerini bile kapatırsın" dercesine seyir zevkimizi elimizden alıyorlarken,- ha bir de tabi annemin de soldan ortalanan topta hep bir meyve getirmesi söz konusudur- biz nasıl 22 adamı takip edebilecegiz??

Mac paketi olmayan evlerde hep bir TRT beklenirken, uyuz olunan 45 dakika yetmiyormus gibi şimdi de özetlerde 4-5 saniyede sut ceken abinin ismini okumaya calışmak da yeterli olmayacak anlaşılan, şimdi artık gözler bellerde mi? Ayıp olmasın, lütfen..

Tamam reklamsız, parasız, sponsorsuz biz büyük topcu zor görürüz, ama izlemezsek de siz kendi basınıza oynatırsınız..

Unutulan sey sanırım su ifade de gizli futbol adına..

Seyirci > Geri kalan herşey...


Mehmet Emre Gönen

Hiç yorum yok: