25 Ağustos 2009 Salı

doğduğu yerde batacak...


Bu ülke bu tarz hikayelere çok tanık oldu o yüzden tanıdık geliyor yadırgamıyor artık insanlar. Gerçektende örnekleri o kadar çok ki sadece futbol camiası içinde değil sanat camiası vb dallardada durum böyle .'Bir zamanlar fırtınalar esirtirenler şimdi yavaş yavaş dingin bir limana demirleme hazırlıgındalar.
Bu hazırlığın içinde olan isimlerden biride Zafer Biryol . İzmir 'in efsane takımı olan Göz-göz 'de süper ligde ismini duyurmaya başlamıştı gerek attığı gollerle gerekse ailesi için yaptıklarıyla.İsmini duyanlar çoğalınca talipleride artmıştı Zafer'in . Futbolculuk da genç kızlık müessesi gibi bişi ' 1000 kişi ister 1 kişi alır' olayının sonucunda Zafer Biryol Mevlana diyarı konya'da buldu kendini. Konya'dada herşey yolunda gitti hani 1 sezona 25 gol sığdırdı zafer ve gol kralı olup tacı kafasına takmıştı ki anadolu 'da oynayan her başarılı olan futbolcunun başına gelen makus tarih onunda başına gelecekti .İSTANBUL SEVDASI. Taşı toprağı altındı bu şehrin herkese yer vardı . Bir de onun artık tuğla gibide bir ünvanı vardı ' Türkiye süper ligi gol kralı' breh breh breh. Ünvanı ve kendi geldiler Fenerbahçe 'ye .
Sakatlıklar , kadro yoğunluğu derken o derken bu derken Sayın Biryol sezon sonunda bir baktı satış listesinde derken Bursaspor kariyeri ve onu izleyen Ç.Rize kariyeri derken sezonlar geçiyor ama Biryol'un işleri yoluna girmiyordu.Son imzam olsun diyerek tüm ünlü futbolcunun yaptığı gibi başladığı yerde bitirmek sevdası onun da başını döndürmüş olacak ki soluğu Mersin İdman yurdu kulübünde aldı.Huzurluydu eski kral işleride yolunda gidiyordu en iyi yaptığı şeyi yapıyordu nasıl huzurlu olmasın.Bir sezonda 16 gol atarak gene dikkatleri üzerine çekti . Ve onu isteyen kulüpler arasından süper lige adım attığı şehir olan izmir'in köklü kulübü ALTAY 'ı tercih etti.
Amaç süper lig ,golcü zafer biryol şehir de izmir ise doğru tercih gibi duruyor.
Zafer Biryol 33 yaşında bir milli oyuncu
Göç eden bir balık gibi doğdugu yerde bitirecek yaşantısını( futbol yaşantısını)
YOLUN AÇIK OLSUN BİRYOL...

Hiç yorum yok: