5 Ağustos 2009 Çarşamba

Andy Van der Meyde (Meijde)



1979 dogumlu Hollanda'lı bu adam, geneli sag olmak uzere futbolunu ve yumusak bıleklerini kanatlarda gostermeyi seven ve aslında futbolunu, Ajax egıtımı almıs olmanın getırısı manteliyle harmanlamıs ama yeterince kendını ızletememıs yeteneklerden bırısı..
Ajax'lı yıllarını verımlı gecırmıs hatta yıllardır cıkıs yapmak ısteyıp yapamayan Twente'ye 99 yılında kiralanmıs ve kendisini de bulmustu.. Fakat bir o kadar da 2002-03 sezonunda Inter'e gecerek futbolun ortasaha lanetıyle tanısmıstı..Hepsıne ek olarak Mido'yla arkadaslıgından kaynaklı olsa gerek, sorunlu ozel hayatı ve pahalı otomabıllere merakı da bu adamın Mılano'da tutunması konusunda fazla şımarık zevkler olmustu..
Sonrasında ise Everton'a uzanan karıyeri ne satan Andy'i ne de alan Everton'ı memnun etmısti...Hatta Ingıltere'dekı Andy,Van Basten'nın de yeterınce ılgısını cekemeyecektı, boylece portakal formayı gıymesı neredeyse imkansız bır hale gelecek ve mazideki Euro 2004 dahil sadece 18 mac yapıp 1 de gol atmanın otesine gecemeyecekti..
Su aralar ıse bıten sozlesmesını uzatmayan klubu Everton'a duacı bir umursamaz mı yoksa bır urkeklık halıyle kendisine sozlesme onerılmesını bekler halde daha olgun bir Dutch winger mı bılınmez ama ınsanı düşündürmüyor degıl bu kumas oyuncuları seven ve yıllardır kanatları işlemeyen Besıktas'a yakısmaz mı diye??!!

Hiç yorum yok: