29 Ağustos 2009 Cumartesi

Terim'in gözdeleri // Sorma napalım abim..




Belcika,Fifa,TFF derken bir de baktık ki FM'nin Belcika milli takımı stoperi hemencecik Türk Milli oluvermiş..Belki güzel de olmustur kim bilir.. Hayırlısı Türkiyem..
Hep bir Ediz'ler,Bekir'ler ararken gözüm İbrahim Kas'a takıldı listedeki ardından da aklıma Toraman da geldi..Iyıdır yada kötü tartışılır elbette ama Ibrahim Kas'ın yeterince fit olduguna dair inancım nedense güçlü degil..
Hatta Ibrahim Toraman'ı gecenlerde yine Atasehir'de gördüm, "Milli forma yok yine Ibo Agabey" dedim ayaküstü.. Once dovecek gibi baktı sonra da "Sorma napalım abim" dedi, derin bir nefes aldı ve gitti.. Gokhan Zan'ı ve adası Kas'ı listede bellı kı o da gormus , cok dertliydi.. Fatih Terim, Toraman'ı sigaraya da başlatır böyle giderse demedi demeyin...

Kaleye hep bekledigim üçlü oturmus artık aksilik olmazsa trio belli..

Hamit'siz Emre'siz oynamaya olmazlanan orta sahamız ve hayret Emre sakat degil!! simdi de Ceyhun ve M.Sarp'ı konuk edecek belli ki.. Ceyhun guzel sut cekıyormus anladık ama Fatıh Hocam sanırım sadece 3 buyuklerin maclarını seyredıyor olacak ki futboluna bu kadar kısa surede,bu kadar katkı yapacagına inanmadıgım M.Sarp'ı yenı aldı.. Ayhan kontenjanından Sarp.. Hosgeldin aramıza Mustafa ' Rijkaard ' Sarp..

Ha ayrıca forvetimiz de Sercan dısında 2008 yaz trend'inden tabiki..

Oynayan oyuncuları aldıgını sandıgımız Terim, yine Rus ligi ülkemizde yayınlanmadıgı ıcın olsa gerek Tekke'yı izleyememiş..
Soyunma odasında gecen Arda Turan hamurlu, Oguz Cetin malzemeli, Fatih Terim süslü muhabbet dogru bile olsa, herkes ikinci bir şansı hak etmez mi Fatih Hocam?? Sızın cumlenizle "Herkes hata yapardı ve hata insana mahsusdu hani..??

Herseye ragmen tercihlerini sınadıgımız Fatih Terim'in bu ulkenin gelmıs gecmıs en basarılı Manager'ı oldugunu dusununce bize susmak düşüyor sanırım ve yine sanıyorum ki hala futbol adına bilmedigimiz seyler var ülke olarak yoksa acıklaması yok bunların..

Tesekkurler...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sınyorum cok saglam olmus.. basarılarınızı beklıoruz.. bol burcu esmersoylar bu hayattan..