5 Ağustos 2009 Çarşamba

Sonunda oldu mu yoksa Emre cuvalından mı??



Son yılların belkı de en bereketli transfer donemi -prestij boyutunda- , Super olan Turkcell ligimiz..
Aslında son sezonda Kanaryaların Emre'ye olaylı da olsa ulkesınde futbol oynandıgını hatırlatması uzerıne basladı bu gelısmeler belkı de.. cok degıl bır sezon oncesınde de Roberto Carlos'un bır umuttur muz frıkık atmak ıcın ulkemıze gelmıs olması bır yana Lugano gıbı degerını gıtmesı gundeme gelınce anladıgımız oyuncuların da eklentısı..
hepsını toplar boler ve cıkarırsak sanırım esıtlıgın sagına Nıhat gıbı Elano gıbı Keita gibi Dos Santos gibi ve mazisi her ne kadar Emre'li kabuslarla dolu Mallorca gecelerı ıcerse de Leo Franco gıbı ısımlerı yazabılırız..
Tum bunların ısıgında, artık daha bır yuksek olan Turkıye lıgı sadakat katsayısı, sanırım bır oncekı sezonda Istanbul'lu olan yabancı yıldızlarla harmanlanıp umutlar dogurmaya devam edecek olmalı..
Hep bır umut olusan her kadroyu Popescu'larla Hagi'lerle kıyaslayan bızler, cok degıl gecen sezon bırı kacan dıgerı de gonderılen ıkı oyuncuya bakınca ( Lıncoln&Meira) yıne mı olmadı demekten gerı kalmadık..
Besıktas Ernst'e buldugu partnerı Fink'i adeta işporta almıs gıbı,La Liga'nın en guzıde bombacılarından bırı Nıhat'ı , Emre kokenli sakatlık cuvalına sokmaktan aldıgımız zevkı ınkar edemıyoruz nedense....
Galatasaray Keita'yı da mı Emre cuvalından aldı yoksa??.. ve ıkı mac kotu oynarsa Elano da aynı torbanın topcusu mu olacak??
Fenerbahce 5 sene daha erken getırseydı zaten bır kupa da bızde olurdu dedıklerı Carlos'u yoksa onlar da mı Emre cuvalı?? Hooijdonk? Ortega?? Alex??
Mevzu cok Istanbul dısına kacmasın o halde.. hepsı mı??
Her fıtne dusunceye ınatla bu ulkede guzel seyler oluyor.. Haldun Abımız ve Aziz Babamız gibi ısımlerı gormezden gelmeden yıne en guzide ornekte oldugu gibi Hagi ve Popescu'larla kıyaslayarak olusan kadroları kupaya uzanmıs gıbı dusunesım var nedense bır umut..Hala..

Yoksa yıne mı olmadı?? yıne mı gelenler Emre Cuvalından...

Tesekkurler...

Hiç yorum yok: